• Minden új megrendelonk számára 10% kedvezményt biztosítunk az elso megrendelés árából!
 • Lakásfelújítás és átalakítás
 • Házépítés
 • Kiállítás kivitelezés

Kiállítás kivitelezés

A kiállításon való megjelenés sokat árulkodik a cégről. Egy jó stand olyan, mint egy megnyerő, figyelemfelkeltő kirakat, ami előtt tömegek haladnak el. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a kiállításon való részvételért fizetnek, de a stand látványára és imázsára már nem hajlandók költeni.

Pedig garantáltan visszahozza a befektetett pénzt, hiszen vonzza a látogatókat, akikből a jövőben ügyfél válhat.


8 szolgáltatás a tökéletes kiállításért:

 • 1. Tervezés:

  3D látványterv készítése a kiállítási standról, így maximálisan elképzelhető lesz a megrendelő számára, hogy fog kinézni a standja.
 • 2. Szervezés:

  Engedélyek beszerzése a kiállítás építéséhez, lebonyolításához. Sok kiállító nem is gondolná mennyi engedély szükséges egy-egy látványos stand kialakításához. Ezért is érdemes szakértőre bízni a szervezést.
 • 3. Teljes körű kivitelezés:

  Teljes körű szolgáltatás a kiállítás építéstől a bontásig. A tapasztalat azt mutatja, hogy a cégeknek, vállalkozóknak nincs idejük a kiállítás lebonyolításával foglalkozni, hiszen a céges üzletmenet szinte mindig feszített tempót diktál. Annak érdekében, hogy kiállításon való részvétel eredményes legyen, jó, ha van egy olyan partner, akire rá lehet bízni a kivitelezést, A-tól Z-ig.
 • 4. Villanyszerelés:

  Igény esetén a villanyszerelést - a kiállítási standon - szakembereink végzik. A villamos hálózat biztosítása, vagy a felmerülő villanyszerelési munka az a terület, ami háttérmunka, de ezek nélkül nem beszélhetünk sikeres kiállításról.
 • 5. Grafikai munkák:

  Molinók, zászlók készítése, számítógépes betűvágás, nyomdai kivitelezések. Ezek azok a külső megjelenéshez kapcsolódó tevékenységek, amik mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a stand a jó benyomást keltsen a látogatókban.
 • 6. Szőnyegezés:

  Jó minőségű, egyedi igények szerint, különböző árkategóriás alapanyagok felhasználásával történik a kiállítási stand és egyéb helyszínek szőnyegezése.
 • 7. Növénydekoráció:

  A megnyerő standok egyik legfontosabb látványeleme a virágdekoráció. Legyen az vágott virágból való asztali díszek készítése vagy cserepes növények kölcsönzése, segítségükkel bármely unalmas stand könnyen átformálható.
 • 8. Bútorkölcsönzés:

  A legtöbb cég sokszor nem rendelkezik egy igényes stand kialakításához szükséges bútorokkal. Cégünk az alábbi berendezéseket tudja biztosítani annak érdekében, hogy a standod nem csak szép, de működőképes is legyen: székek, bárszékek, asztalok, bárasztalok, fogasok, prospektustartók, hűtőszekrények, mosogató kölcsönzésére van lehetőség.

Kiállítás kivitelezés Kiállítás kivitelezés Kiállítás kivitelezés

Kiállítás kivitelezés Kiállítás kivitelezés Kiállítás kivitelezés

Kiállítás kivitelezés Kiállítás kivitelezés Kiállítás kivitelezés

További képek a galériában...

Kiállítási Bútor Katalógus


További információkért látogassák meg kiállításépítéssel foglalkozó honlapunkat!

www.kiallitasepito.hu

www.kiallitasepito.hu
Facebook