• Minden új megrendelonk számára 10% kedvezményt biztosítunk az elso megrendelés árából!
  • Lakásfelújítás és átalakítás
  • Házépítés
  • Kiállítás kivitelezés

Házépítés

Aki házat épít, az kétség kívül nagy fába vágja a fejszéjét. Szinte lehetetlen túlélni stressz, álmatlanság vagy kisebb-nagyobb veszekedések nélkül. A Newconstruct csapata azonban arra törekszik, hogy Neked minél kevesebb idegesség jusson. A munka nagy részét átvállaljuk helyetted.

A legtöbb embernek életében talán egyszer adatik meg a lehetőség, hogy saját lakáshoz jusson, felépítse vagy átalakítsa álmai otthonát. Nem mindegy tehát, hogy kire bízza azt.

A közmondás szerint, az ember az első házat az ellenségének építi, a másodikat a barátjának, és csak a harmadikat magának. A New Constructnál mi ezt másként gondoljuk. Amennyiben meghallgatod a hozzáértő, gyakorlatias, személyre szabott tanácsokat, akkor elkerülheted ezt a problémát.

Mi a teendő házépítés előtt?

Elsősorban az, hogy mielőtt bárminek is nekilátnál, fontos, hogy konkrét elképzelésed legyen azzal kapcsolatban, hogy milyen házban szeretnél élni.

  1. Érdemes leülni, és felsorolás szinten összeírni, milyen házat képzeltél el.
  2. Az is hasznos, ha az ember internetezés közben keresgél, és ha ráakadt egy olyan házra, ami megtetszett, azt összegyűjti. Így a szakemberek jobban átlátják, milyen számodra az ideális otthon.
  3. A fő szempontokat írd össze, amik alapján már könnyebb lesz az elképzelésedet átadni, és formába önteni. Ilyen örök szempontok például: életmód, a család létszáma, a használat célja, bővítés a jövőben. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a telek fekvése, tájolása már önmagában meghatároz egy irányt.

A New Contsructnál ügyelünk arra, hogy minden megrendelő széles mosollyal, elégedetten, és jó közérzettel költözhessen be ingatlanába. Ezért áraink kedvezőek és sokak által megfizethetőek.


Készül a családiház Készül a családiház

Készül a családiház Készül a családiház


Mennyibe kerül?

Standard ház kivitelezése kulcsra készen /anyaggal együtt/ 128 eFt/m²

Árajánlatkéréssel kapcsolatban hívd kollegáinkat még ma, szívesen segítünk!

Standard ház kivitelezése Standard ház kivitelezése

Standard ház kivitelezése Standard ház kivitelezése Standard ház kivitelezése

További képekért tekintse meg galériánkat!
Facebook